Coș cumpărături
Coș cumpărături

Afacere

Avantajele colaborarii cu Jolybelle

Afiliat

  • -          Cumperi produsele pentru tine, familie sau cunostiinte.
  • -          Castigi din afiliere ! In contul tau de client, sectiunea Afiliere , gasiti un link  personal de afiliat , pe care-l puteti trimite tuturor cunoscutilor, recomandand produsele magazinului nostru. Castigi un procent de 10% din valoarea comenzilor tuturor celor care acceseaza link-ul tau de afiliat  . Daca unul dintre clientii recomandati de tine  nu isi ridica coletul, taxele de transport sunt scazute din comisionul affiliatului .(taxele reale ale curierului ). Ca sa evitam acest aspect,trebuie sa iti contactezi partenerul cu privire la neridicarea coletului si sa incerce o rezolvare pentru ridicarea acestuia de catre partener. 
  • -          Doresti sa-ti pastrezi echipa ? Tot ce trebuie sa faci este sa plasati cel putin o comanda la 6 luni . Dupa 6 luni de inactivitate, reteaua ta de clienti este resetata ( se sterge ). Asadar ca sa evitam acest lucru, este necesar sa plasati cel putin o comanda la 6 luni, pentru a va pastra reteaua.

Retea Jolybelle

COORDONATOR RETEA

Pirma te rasplateste si pentru fiecare AFILIAT adus de tine, poti recomanda noi membri afiliati , pe care sa-i inveti si sa-i ajuti sa dezvolte propria retea.  Vei primi inca 5% din vanzarile tuturor membrilor recomdati de directii tai .

Castiguri de pe retea:

-          10% de pe vanzarile tuturor membrilor recomandati direct de tine.

-          5% din vanzarile tuturor mebrilor recomandati de directii tai.

* Pentru a beneficia de comisionul de nivel II (5%) conditia este ca intr-o luna tu impreuna cu directii tai sa aveti comenzi cumulate de minim 2000 lei pret de factura.

** In cazul in care , unul dintre membrii recomandati de tine , refuza sa-si ridice comanda facuta , nu vei beneficia de bonusul de retea si costurile postale aferente expeditiei si returului se scad din bonusul tau.

***Dupa 6 luni de inactivitate, reteaua ta de clienti este resetata ( se sterge ). Asadar ca sa evitam acest lucru, este necesar sa plasati cel putin o comanda la 6 luni, pentru a va pastra reteaua.

  Inscrierea este gratuita, nu este necesara plasarea unei comenzi pentru a putea inscrie noi mebrii, nu trebuie sa plasati comenzi la un anumit interval de timp sau pentru a primi bonusul de retea, la inscriere se primeste un catalog gratuit.

Cele mai vizitate produse