Coș cumpărături
Coș cumpărături

Afacere

Avantajele colaborarii cu Jolybelle

  • -          Cumperi produsele pentru tine, familie sau cunostiinte.
  • -          Castigi din vanzarea produselor sau recomandand produsele altor persoane.

Variante de castig:

MEMBRU (REPREZENTANT)

Cumpara produsele si beneficiezi de discount in functie de valoarea comenzii:

-          Pentru comenzi de 0-150lei, pret de catalog- discount 0% (cumperi produsele la pretul afisat pe catalog/site).

-          Pentru comenzi de 151 – 400 lei,pret de catalog - discount 10% (cumperi produsele cu discount 10% fata de pretul afisat pe catalog/site).

-          -Pentru comenzile de minim 401 lei ,  pret de catalog -  discount 25% (cumperi produsele cu discount 25% fata de pretul afisat pe catalog/site).

-          Pentru comenzile de minim 2000 lei, pret de catalog - discount 40%(cumperi produsele cu discount 40% fata de pretul afisat pe catalog/site).

Aduna-ti preietenii, aduna o comanda mai mare, cu cat comanda este mai mare cu atat cumperi produsele la un pret mai mic.

Ex: La o comanda de 400 lei beneficiezi de discount 25%, deci toata comanda ta va fi redusa cu suma de 100 lei, urmand sa platesti la primirea coletului doar 300 lei ( transport gratuit), la o comanda de 200 lei, beneficiind de un discount de doar 10% vei beneficia de reducere de doar 20 lei, costul coletului fiind de 180 lei + transport 16,5lei .

  • Discounturile se aplica la pretul de catalog . 

Retea Jolybelle

COORDONATOR RETEA

Pe langa faptul ca beneficiezi de discount in functie de valoarea comenzii, firma te rasplateste si pentru fiecare MEMBRU adus de tine, poti recomanda noi recomanda noi membri prin intermediul linkului de afiliat pe care il vei primi la inregistrare, ai propriul tau magazine online fara nici un cost.

Mebrii recomandati iti vor aduce un bonus la fiecare comanda plasata, acestia fiind inclusi in reteaua ta.

Castiguri de pe retea:

-          10% de pe vanzarile tuturor membrilor recomandati direct de tine.

-          5% din vanzarile tuturor mebrilor recomandati de directii tai.

* Pentru a beneficia de comisionul de nivel II (5%) conditia este ca intr-o luna tu impreuna cu directii tai sa aveti comenzi cumulate de minim 2000 lei pret de factura.

** In cazul in care , unul dintre membrii recomandati de tine , refuza sa-si ridice comanda facuta , nu vei beneficia de bonusul de retea si costurile postale aferente expeditiei si returului se scad din bonusul tau.

  Inscrierea este gratuita, nu este necesara plasarea unei comenzi pentru a putea inscrie noi mebrii, nu trebuie sa plasati comenzi la un anumit interval de timp sau pentru a primi bonusul de retea, la inscriere se primeste un catalog gratuit.

Cele mai vizitate produse