Coș cumpărături
Coș cumpărături

Certificat de garantie

SC JOLYBELLE SRL

Tirgu Jiu str Nicolae Grigorescu nr. 2 

Tel: 0731961615, 0761293257

 

DECLARATIE DE CONFORMITATE SI

 CERTIFICAT DE CALITATE

 

            SC JOLYBELLE SRL cu sediul in Tirgu Jiu, str. Nicolae Grigorescu nr 2 cu Certificat de Inregistrare J18/333/2015, asiguram, garantam si declaram pe proprie raspundere, conform prevederilor art. 5 din H.G. nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea munci si protectia mediului, ca produsele BIJUTERII DIN ARGINT la care se refera aceasta declaratie nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE. Garantam ca bijuteriile au puritate de 925% si sunt marcate de A.N.P.C. sau de producator, iar monturile sunt din cristale SWAROVSKI sau ZIRCONIU.

            Perioada de garantie este de 6 luni. Nu se acorda garantie si nu se inlocuiesc produsele defecte in termenul de garantie in cazul in care nu se respecta urmatoarele instructiuni:

-       Bijuteriile se vor feri de lovituri, se deschid cu delicatete cerceii, lanturile, bratarile, colierele;

-       Bijuteriile se vor da jos obligatoriu inainte de a face baie, a spala vase sau inaintea altor activitati in care bijuteriile vor veni in contact cu apa, detergenti sau alte produse chimice;

-       Pentru a evita dezlipirea pietrelor se vor feri de actiunea produselor cosmetice (parfum, spray, fixatic etc);

-       Bijuteriile nu vor purta in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratia abundenta;

-       Bijuteriile vor fi ferite de apele termale;

Aceasta garantie include doar faptul ca bijuteria este din argint 925 la mie si nu isi schimba proprietatile in cazul unei utilizari corespunzatoare.                      

Durata medie de utilizare este de 5 ani

 

 

                                                                                         


Cele mai vizitate produse