Coș cumpărături
Coș cumpărături

De ce Jolybelle ?

'' Un accesoriu bine ales este precum o raza de soare intr-o zi cu nori , face minuni ! Bijuteriile au un mesaj clar, trebuie sa placa si sa impresioneze fiind un minunat cadou ce inspira tandrete, eleganta si rafinament ''

Oferta de primavara  Jolybelle !

50% , 60% ,70%  DISCOUNT la orice comanda !
Transportul,(pe perioada promotiei)este de 16,5 lei(indiferent de valoarea comenzii).
Oferta valabila in limita stocului disponibil ! 

Toate bijuteriile de argint vin in cutiuta cadou , insotite de certificat de garantie !

Avantajele colaborarii cu Jolybelle

Ai propriul tau magazin online, recomanzi si castigi ! Cumperi produsele Jolybelle pentru tine, familie sau cunostiinte, castigi  recomandand altor persoane. 

PROGRAM DE BUN VENIT 

 - Prima luna c-da de minim 100 lei, primeşti un vaucer în valoare de 10 lei, pe care poţi să-l foloseşti în c-da din luna urmatoare.

 -A doua luna c-da de minim 200 lei, primeşti un vaucer în valoare de 20 lei, pe care poţi să-l foloseşti în c-da din luna urmatoare.

 -A treia luna c-da de minim 300 lei, primeşti vaucer în valore de 30 lei, pe care poţi să-l foloseşti în c-da din luna următoare.

 -A patra luna c-da de minim 400 lei, primeşti vaucer în valoare de 40 lei, pe care poţi să-l foloseşti în c-da din luna următoare. *

 

TE-AM CONVINS ?

 • Fa-ti cont !    

  VREI MAI MULT ?

   

  Prin programul de afiliere Jolybelle, vei obtine comision pentru cumpărăturile celor care le-ai recomandat magazinul www. jolybelle. ro.

  Inscrie-te, recomanda-ne familiei şi prietenilor tai şi ai 10 % comision din valoarea comenzilor primite de la cei recomandati de tine (fara sa fie nevoie de vanzari de o anumita suma ).

  Vrei sa-ti pastrezi echipa , fa-ti o comanda personala , cel putin o data la 6 luni !

  Vei castiga de fiecare dată cand acestia achiziţionează produse de pe site-ul www. jolybelle. ro

   

Comenzile primite pana in fiecare Joi ora 18 vor fi livrate in saptamana urmatoare.

6 luni garantie la toata gama de bijuterii pentru defecte de fabricare, discount pana la 40% in functie de valoarea comenzii .

* Vaucerele castigate intr-o luna prin programul de bun venit , trebuie folosite in luna urmatoare , altfel ele isi pierd valabilitatea ! 

Cele mai vizitate produse