Coș cumpărături
Coș cumpărături

De ce Jolybelle ?

'' Un accesoriu bine ales este precum o raza de soare intr-o zi cu nori , face minuni ! Bijuteriile au un mesaj clar, trebuie sa placa si sa impresioneze fiind un minunat cadou ce inspira tandrete, eleganta si rafinament ''

Oferta de toamna Jolybelle !

50% , 60% ,70%  DISCOUNT la orice comanda din cosmetice, genti si bijuterii din otel inoxidabil !
Transportul,(pe perioada promotiei)este de 16,5 lei(indiferent de valoarea comenzii).
Oferta valabila in limita stocului disponibil ! 

 

Avantajele colaborarii cu Jolybelle

 • Creaza-ti un cont, plaseaza prima ta comanda si beneficiezi in functie de valoarea comenzii de reduceri de pana la 40% din pretul de catalog. Plaseaza o comanda de 400 lei si platesti doar 300 lei, castigul tau fiind de 100 lei. Vezi valori discount.
 • Primesti catalog gratuit , la prima comanda de minim un produs !
 • Ai propriul tau magazin online, recomanzi si castigi ! 
 • Cumperi produsele Jolybelle pentru tine, familie sau cunostiinte, castigi din vanzarea produselor sau recomandand altor persoane. Arata catalogul la cat mai multe persoane, vinzi la pret de catalog, cumperi la pret de reprezentant.
 • PROGRAM DE BUN VENIT 

   - Prima luna c-da de minim 100 lei, primeşti un vaucer în valoare de 10 lei, pe care poţi să-l foloseşti în c-da din luna urmatoare.

   -A doua luna c-da de minim 200 lei, primeşti un vaucer în valoare de 20 lei, pe care poţi să-l foloseşti în c-da din luna urmatoare.

   -A treia luna c-da de minim 300 lei, primeşti vaucer în valore de 30 lei, pe care poţi să-l foloseşti în c-da din luna următoare.

   -A patra luna c-da de minim 400 lei, primeşti vaucer în valoare de 40 lei, pe care poţi să-l foloseşti în c-da din luna următoare. *

   

  TE-AM CONVINS ?

 • Fa-ti cont sau inscrie-te reprezentant !    

  VREI MAI MULT ?

   

  Prin programul de afiliere Jolybelle, vei obtine comision pentru cumpărăturile celor care le-ai recomandat magazinul www. jolybelle. ro.

  Inscrie-te, recomanda-ne familiei şi prietenilor tai şi ai 10 % comision din valoarea comenzilor primite de la cei recomandati de tine (fara sa fie nevoie de vanzari de o anumita suma ).

  Vei castiga de fiecare dată cand acestia achiziţionează produse de pe site-ul www. jolybelle. ro

   

Comenzile primite pana in fiecare Joi ora 18 vor fi livrate in saptamana urmatoare.

6 luni garantie la toata gama de bijuterii pentru defecte de fabricare, discount pana la 40% in functie de valoarea comenzii .

* Vaucerele castigate intr-o luna prin programul de bun venit , trebuie folosite in luna urmatoare , altfel ele isi pierd valabilitatea ! 

Cele mai vizitate produse